Gemeentehuis

Het gemeentehuis van Emmen staat paraat voor studenten! Of je nu informatie nodig hebt over inschrijving, huisvesting, of andere zaken, wij zijn er om te helpen.

Ontdek onze studentvriendelijke diensten en krijg snel antwoord op al je vragen. Bezoek ons en maak je studentenleven in Emmen nog makkelijker!

www.gemeente.emmen.nl

Internationale student
Alle internationale studenten moeten zich bij aankomst inschrijven in de gemeente van de stad waar ze studeren (het stadhuis). We raden je aan om dit te regelen nadat je Nederland bent binnengekomen, omdat je dan een burgerservicenummer krijgt en dit nodig hebt voor officieel papierwerk zoals het openen van een Nederlandse bankrekening. Let op: u heeft een aanvullend formulier nodig van het gemeentehuis om een bankrekening te openen. Houd er rekening mee dat het tot 3 weken kan duren voordat je jouw BSN-nummer ontvangt. Lees meer: Register at City Hall | NHL Stenden university of applied sciences

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste activiteiten en de voordelen die de Studiepas jou biedt!

Partners