Studentenvereniging

Welkom bij een van de studentenverenigingen in Emmen, speciaal voor studenten zoals jij! Of je nu nieuw bent in de stad of al een tijdje meedraait op school, lid worden van onze studentenvereniging opent de deur naar een wereld vol nieuwe vrienden, activiteiten en kansen.

Helios
Studentenvereniging Helios, gevestigd in Emmen, is gemaakt door studenten voor studenten! We streven ernaar om veel evenementen voor studenten in de stad te organiseren.

We weten dat student zijn meer is dan alleen lessen volgen. Het gaat om het leggen van verbindingen, het verkennen van nieuwe perspectieven en het maken van herinneringen die een leven lang meegaan. Onze samenleving bestaat uit internationale studenten die de uitdagingen van studeren in het buitenland begrijpen en een gastvrije en inclusieve gemeenschap voor iedereen willen creëren.

Wij geloven dat we door samen te werken een betere ervaring voor iedereen kunnen creëren! Als gevolg hiervan stellen we een verscheidenheid aan evenementen voor, zoals feesten, sportevenementen of elk ander type evenement waarin u mogelijk geïnteresseerd bent!

Als je verschillende culturen wilt ontdekken, nieuwe vrienden wilt maken of gewoon plezier wilt hebben, nodigen we je uit om met ons mee te doen in Helios. Je kunt ook op de hoogte blijven van onze aankomende evenementen door ons Instagram-account te volgen!

https://www.instagram.com/helios_society/#


Think Wireless
Welkom bij Think Wireless, dé studievereniging voor studenten Informatietechnologie aan onze universiteit! We streven ernaar een dynamische en inclusieve gemeenschap te creëren waar studenten kunnen samenkomen om de opwindende wereld van draadloze technologie en daarbuiten te verkennen.

Hoewel onze primaire focus ligt op studenten informatietechnologie, heten we alle studenten met een passie voor technologie en leergierig van harte welkom. Bij Think Wireless geloven we dat diversiteit onze vereniging verrijkt en een levendige uitwisseling van ideeën bevordert.

Bij Think Wireless organiseren we verschillende evenementen die zijn afgestemd op de interesses van onze leden. Van leuke LAN-party’s tot meeslepende hackathons en verkwikkende fietstochten, er is voor elk wat wils. Daarnaast zetten we ons in om studenten te helpen uitblinken in hun studie. Of je nu specifieke workshops nodig hebt of hulp bij uitdagende cursussen, onze vereniging is er om je bij elke stap te ondersteunen. Sluit je bij ons aan en maak deel uit van een gastvrije community gericht op technologie.

think.wireless

Bestuur & Commissie Think Wireless

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste activiteiten en de voordelen die de Studiepas jou biedt!

Partners