Europees Kampioenschap Wielrennen

Het Europees kampioenschap wielrennen komt naar Drenthe, en doet natuurlijk Emmen ook aan! Verschillende gemeenten, instanties en clubs maken het mogelijk om dit jaar een onvergetelijk wielerspektakel van te maken! En dacht je dat Gouden Pijl een grote wielerwedstrijd was? Dan heb je dit nog niet gezien!

De wielrenners strijden ook dit jaar weer voor een wit-blauw tricot met gouden sterren. Dat belooft wat! Op woensdag 20 september gaan de racers van start met individuele tijdritten vanuit Wildlands, dus is dit de uitgelezen kans om jouw favoriete wielrenner in een unieke setting naar de winst te schreeuwen.

Een dag later, op donderdag 21 september, is de unieke Mixed Team Relay in Emmen. Een wat?! Een Mixed Team Relay! Dat is een unieke variatie op de ploegentijdrit waarbij landenteams met mannen en vrouwen samen strijden om de Europese titel.

Ben je een echte fan? Dan zijn er wedstrijden door heel Drenthe tot en met zondag 24 september. Check snel meer via https://ekwielrennen2023.nl/informatie-2/

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste activiteiten en de voordelen die de Studiepas jou biedt!

Partners