Wat kun je verdienen met een bijbaan?

Met welke bijbaan kun je eigenlijk het meeste verdienen? Hierbij 5 voorbeelden met salarisindicatie per uur:

 1. Dagjeswerk
  Salaris: Van 8 tot 16 euro. Bij dagjeswerk gaat het om klussen die op korte termijn uitgevoerd moeten. Van het uitdelen van folders tot het tellen van het verkeer op de weg  Het zijn korte opdrachten van meestal 1 dag. Dagjeswerk is niet alleen makkelijk, maar ook zeer lucratief.
 2. Telefonische verkoop
  Salaris: 8 euro. Veel bedrijven hebben graag studenten om hun producten te verkopen. Denk aan telecombedrijven, energiebedrijven en ook goede doelen. Als je je target haalt kun je vaak ook nog een bonus verdienen.
 3. Administratief werk
  Salaris: 9 – 10 euro. Bedrijven met grote computersystemen en veel klanten, zoals banken, verzekeraars en energiebedrijven betalen goed voor relatief eenvoudige administratieve klussen zoals het in de computer zetten van persoonsgegevens van nieuwe of verhuisde verzekerden.
 4. Studentenchauffeur
  Salaris 8 – 11 euro. Een groot voordeel van een bijbaan als studentenchauffeur is de wachttijd tussen je diensten. Deze mag je zelf invullen maar krijg je wel uitbetaald. Mooie gelegenheid om tijdens het wachten je studieboeken in te kijken.
 5. Samples uitdelen
  Salaris: 7 – 9 euro. Gratis uitdelen van ijsjes, chips, wasmiddel, kranten of een ander product in discotheken, op straat of op het strand.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste activiteiten en de voordelen die de Studiepas jou biedt!

Partners