8 tips om goed te starten met dit studiejaar

Back to school! Na een heerlijke vakantieperiode, die eigenlijk altijd te kort voelt, is het weer bijna tijd voor de studiebanken! Dus om de laatste paar vakantiedagen zo heerlijk mogelijk door te brengen, is het handig dat je je spullen op orde hebt. Zo heb je nog een paar dagen ultieme rust voordat je weer aan de bak gaat!

Daarom dé gouden tips om goed te starten met het studiejaar!

  1. Voer toch maar alvast die altijd zeurende update van je computer of laptop uit. Geldt misschien ook voor je Microsoft programma’s!
  2. Check of je goed ingeschreven staat voor alle vakken, en of je inloggegevens nog kloppen.
  3. Is je vervoer naar de studie nog wel oké? Moet je misschien nog een fietsband lappen, of je abonnement voor openbaar vervoer checken? Dit is het moment!
  4. Doe die grote schoonmaak van je kamer, studio of appartement. Nu is het moment om straks fris te beginnen. Schoon is overzicht, en overzicht is rust. Doen dus!
  5. Wat zijn je doelen aankomend jaar? Zowel op je studie als persoonlijk!
  6. Heb je straks een goede balans tussen vrijetijdsbesteding en studie? Misschien is het wel goed om je te verdiepen in een sportclub!
  7. Hou even rekening met het hervinden van je ritme. We kunnen ons voorstellen dat je in de zomervakantie wel een paar feestjes hebt meegepakt, waardoor je slaapritme net iets anders is!
  8. Pak nog even je rust en relax aan het water, in het park of op een sportveld!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste activiteiten en de voordelen die de Studiepas jou biedt!

Partners